Ohjatut Meditaatiot

 

Normaali kesto n. 60 minuuttia, mutta räätälöidään aina tilaajan tarpeiden mukaan. Sessiot voivat myös sisältää opetusta eri rentoutustekniikoista, joita osallistujat voivat käyttää myöhemmin kotonaan. 

Anna Kauppila voi tulla vetämään Ohjattuja Rentoutus ja –Meditaatio paketteja minne tahansa pääkaupunkiseudulla tai vaikka pidemmällekin. Voit tiedustella ryhmäpakettihintaa työpaikoille, hemmotteluiltoihin, synnytysvalmennuksiin tai koota muutamasta tutusta ryhmän ja pyytää Anna Kauppilaa vaikka kotiisi.
Alla on esitelty suosituimmat ja yleisimmät ohjatut meditaatiomme, mutta tarjontamme ei suinkaan rajoitu näihin muutamiin. Räätälöimme kohderyhmän tarpeiden mukaan millaisen session tahansa.

Esimerkkeinä:

jne. jne. jne. jne…… Ota rohkeasti yhteyttä (info@indigoprinsessa.com / 050 592 9874)! Meille jokainen ihminen ja hänen elämänpolkunsa ovat tärkeitä. Sekä niiden solmukohdat että jaetut ilonhetket ja hömppäilyt. Kun yhdessä panaudumme tarpeisiinne, ovat kaikki lopputulokseen varmasti tyytyväisiä.

 

 

Ohjattu Rentoutus ja Meditaatio Raskaana Oleville Naisille


Illan aikana teemme raskaanaoleville naisille suunnatun kehon perusteellisen rentoutuksen, jossa kiinnitetään erityistä huomiota niille alueille, jotka rasittuvat raskauden aikana. Erityishuomio on tietysti lantionpohjassa, mikä auttaa valmistautumaan itse synnytykseen.
Lisäksi luomme yhteyden syntymättömään lapseen ja osanottajille tarjoutuu mahdollisuus keskustella sen kanssa illan aikana.

Ohjattu raskausmeditaatioilta on tarkoitettu kenelle tahansa raskaana olevalle, joka haluaa huolehtia itsestään sekä nauttia raskaudestaan ja kaikesta siihen liittyvästä. Se on tarkoitettu tulevalle äidille, joka tahtoo saada sydänyhteyden lapseensa jo ennen tämän syntymää; sielulle, jolle tarjotaan mahdollisuutta tunnistaa ja toivottaa toinen rakas sielu tervetulleeksi yhteiselle matkalle tähän elämään. Illan aikana suhteesi syntymättömään lapseesi voimistuu huomattavasti ja pelkosi itse synnytystapahtumaa kohtaan vähenevät.

 

 

Mini Loma Sielusi Kodissa

 

Ohjatun rentoutuksen jälkeen osallistujat viedään visualisoidulle matkalle omaan luonnon voimapaikkaan, josta he voivat hakea tarvittavaa energiaa, pysähtyä, kokeilla jotakin, mistä ovat aina haaveilleet, mutta jota eivät ole fyysisessä maailmassa koskaan rohjenneet, tavata edesmenneitä sieluja – niin ihmisiä kuin lemmikkejäkin, jne. Mielikuvamatkaa ei rajoita mikään muu, kuin oma mielikuvitus.
Sielun Koti voi olla mitä vain: aavikko, hiekkaranta, koralliriutta, kukkaniitty, vuoristo, yms., ja siellä voi tehdä aivan mitä mieleen ikinä vain juolahtaakaan. Ei haittaa, vaikkei todellisuudessa osaisikaan sukeltaa, vuorikiipeillä, ratsastaa tai mitä tahansa – mielikuvissaan jokainen osaa mitä vain!!!
Suo itsellesi tai työntekijöillesi loma missä päin maailmaa tai universumia tahansa! Se voidaan toteuttaa turvallisesti tunnin aikana, eikä se maksa juuri mitään.
Mini Loma Sielusi Kodissa on äärettömän rentouttava ja eheyttävä rentoutusohjaus, joka antaa valtavasti uusia voimavaroja. Se on erittäin suosittu työpaikoille tilattava työntekijöiden hyvinvointia edistävä ja työntekijöitä voimistava sekä aktivoiva ohjaus.

 

 

Vanhojen Taitojen Haku Menneistä Elämistä -Ryhmäregressio

 

Regressio alkaa ohjatulla koko vartalon kattavalla rentoutuksella. Rentoutuksen jälkeen ohjaaja kuljettaa osallistujat eri tekniikoilla mihin tahansa menneeseen elämään, jossa osallistujalla on ollut käytössään jokin tietty lahja tai taito, josta saattaisi olla hyötyä myös tässä elämässä.
Vanhojen taitojen haku menneistä elämistä on äärettömän turvallinen ja miellyttävä keino kurkistaa unohdettuun menneisyyteen, koska sillä intentiolla osallistuja tulee väistämättä kohdanneeksi menneen elämän, missä hän on onnistunut jossakin ja tuntenut itsensä onnelliseksi ja tärkeäksi.

Lahjojen ja taitojen haku menneestä elämästä regressio lisää ymmärrystä itseä kohtaan sekä valaisee osallistujille monia syitä erilaisista viehtymyksistä tai peloista, joita he ovat tässä elämässä kokeneet. Monet osallistujat ovat saaneet oivalluksia vielä useiden kuukausienkin jälkeen regressioon osallistuttuaan.

 

 

FOLLOW INDIGOPRINSESSA ON FACEBOOK

LIKE / SHARE THIS PAGE

 

Tiedustelut ja ilmoittautuminen:
info@indigoprinsessa.com / puh: 050 592 9874

Kesto 1 h
Ohjaaja: Rentoutus- ja Regressio
terapeutti, Anna Kauppila

Paikka: Castreninkatu 10, Helsinki, K
allio, ellei toisin mainita.
Seuraavan Ohjatun rentoutuksen ja –
meditaation raskaana oleville Naisille
ajankohdan näet tapahtumakalenterista